NL

Varen in België, Nederland en Frankrijk vanuit Kinrooi.

Onze thuishaven, "De Spaanjerd"  is gelegen op de grens van België en Nederland, op slechts een boogscheut van de Linssen Yachts werf in Maasbracht.  Klik op volgende link om de locatie van onze haven te zien :
Aqua Libra Kinrooi                                  

Vanuit deze jachthaven kan je zowel door België, Nederland en zelfs tot in Frankrijk varen. Meer dan 6000 kilometer waterwegen binnen je vaarbereik.
Jachthaven "De Spaanjerd" ligt in het bekende "Maasplassen gebied" het grootste aaneengesloten watersportgebied van België en Nederland met meer dan 3000 ha wateroppervlakte en de meest moderne watersportfaciliteiten van West Europa. 

TOERISTISCHE INFO MAASPLASSEN

Vanuit Kinrooi bieden wij een vloot van 15 perfect onderhouden Linssen Yachten aan.
U kan onze vloot voor Kinrooi hieronder zien : 

Een selectie van bezienswaardigheden

Op de kaart rechts ziet u een selectie van bezienswaardigheden in ons vaargebied. De kaart is zo opgevat dat alle bezienswaardigheden op wandelafstand van havens of passantenhavens liggen. 

Hoe werkt de kaart ?  Klik op het icoon (  ) helemaal links boven in de hoek  van de kaart en u krijgt een keuzemenu.  In dit menu ziet u verschillende lagen op de kaart die u kan aanvinken of afvinken.  Afhankelijk van de laag die u zichtbaar maakt ziet u bijvoorbeeld : "Historische sites" - "Havens" - "Indrukwekkende natuurgebieden" - "exclusieve shoppingsites" etc. 

Op onze pagina "vaarroutes" ziet u een aantal uitgewerkte vaarroutesuggesties die volgens hetzelfde principe opgebouwd zijn.  Om zelf een route te plannen adviseren wij het gebruik van de waterkaarten routeplanner.  Informatie over deze planner kan u vinden onder de kaarten op deze pagina.

Veel plezier, en indien u suggesties of opmerkingen heeft horen wij dat vanzelfsprekend graag. 

 

Onze vloot in Kinrooi

   Köln - Bonn (CGN) 135 Km
                Brussels (BRU)       120 Km
                Düsseldorf (DUS)     90 Km
                Eindhoven (EIN)        60 Km
                Maastricht (MST)      30 Km
We can provide airport transfer to our homeport !!

  Genk (BE) 30 Km
               Weert (NL) 25 Km
               Roermond (NL) 20 Km

 A67 - E 314 -> A2 exit 46 (8km)

GPS adres : Maasdijk 84 in 3640 Kinrooi (Belgium)


Website gebouwd door Inhoud door Aqua Libra Privacybeleid  Cookiebeleid