NL

NIEUWE BASIS IN DE HAVEN VAN ANTWERPEN 

Vanaf 01 april 2023 zal Aqua Libra Yachtcharter een tweede basis openen te Antwerpen.  Voor de uitbating van deze nieuwe basis werken wij nauw samen met het "Antwerp Nautical Center", gelegen in het Asiadok (zie google maps kaart onderaan deze pagina).
 
Vanuit Antwerpen hebben onze gasten bijzonder veel mogelijkheden om schitterende tochten te ondernemen, zowel in België als in Nederland. Wij werken momenteel een aantal vaarroutesuggesties uit, die we kortelings zullen publiceren op deze website. 
 
Voor de uitbouw van onze vloot op deze schitterende locatie zijn wij op zoek naar kandidaat-partners die met ons willen samenwerken.  Voor informatie over een partnerschap met Aqua Libra kan je vrijblijvend contact met ons opnemen via het onderstaande formulier.  

Om de evolutie van dit project verder te kunnen volgen, volstaat het zich te registreren via het formulier hieronder :  

 

Een eerste charterschip voor onze nieuwe basis !!!!

Vanaf 01 april 2023 zal er een splinternieuwe Linssen Grand Sturdy 45.0 Sedan beschikbaar zijn vanuit onze basis in Antwerpen.  Het betreft een bijzonder compleet uitgerust schip (twee motoren, generator, zonnepanelen etc...   voor informatie klik op volgende link : Raya

Opgelet : Voor Antwerpen dient u in het bezit te zijn van een geldig vaarbewijs.  Tevens dient u in het bezit te zijn van een marifoon-attest. 

*
*
*
Ik wens op de hoogte gehouden te worden van uw project in Antwerpen.
*
Website gebouwd door Inhoud door Aqua Libra Privacybeleid  Cookiebeleid