NL

antwerpen

Tussen het historische centrum van de stad Antwerpen en de tweede grootse zeehaven van Europa ligt het “Asiadok”, de tweede basis van Aqua Libra Yachtcharter. 
In samenwerking met het “Antwerp Nautical Center” bieden wij onze exclusieve Linssen Yachten aan in het centrum van een indrukwekkend vaargebied. Tochten naar Gent en Brugge via de getijdenrivier “Schelde”.  Een vaarvakantie in het zuiden van Nederland met bestemmingen in Zeeland en Noord-Brabant, of een tocht naar historische steden zoals Luik, Mechelen, Brussel via de rustige binnenwaters van België.  Dit zijn slechts enkele mogelijkheden vanuit onze basis in Antwerpen.
De stad Antwerpen ademt havengeschiedenis. Reeds in de 12de eeuw werd Antwerpen voor het eerst vermeld als haven voor inscheping van passagiers naar Engeland en Zeeland.
Het oude “Schipperskwartier” met zijn “Red light district” en “Willemdok”.  Het indrukwekkende MAS museum, de droogdokken, het grootste “diamant-centrum” ter wereld, de mooiste 19de eeuwse dierentuin ter wereld, de imposante kathedraal, de verbluffende containerterminals in de zeehaven zijn maar enkele van de vele bezienswaardigheden in deze wereldstad.
De specialisten van het Antwerp Nautical Center staan u graag bij in het plannen van een route die aan uw verwachtingen voldoet.
Gelieve er wel rekening mee te houden dat wij voor deze basis vragen in het bezit te zijn van een geldig vaarbewijs, een marifoonattest en voldoende ervaring in het varen met een motoryacht. Voor bijkomende informatie kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Klik op deze link voor de juiste locatie :                     Klik op deze link voor toeristische info      Aqua Libra Antwerp                                   VISIT ANTWERP
 
 

Twee splinternieuwe boten voor basis Antwerpen !

*
*
*
Ik wens op de hoogte gehouden te worden van uw project in Antwerpen.
*
Website gebouwd door Inhoud door Aqua Libra Privacybeleid  Cookiebeleid