NL

Samen tegen Corona – Enkele afspraken die we met mekaar maken.

      Met zijn allen zijn we erin geslaagd de verschrikkingen van de Covid-19 pandemie onder controle te krijgen.  Het virus is echter niet verdwenen en waakzaamheid blijft noodzakelijk. Daarom willen wij met u een aantal afspraken maken, voor elkaars veiligheid.  Wij wensen u een fijne en veilige vakantie.

 

 • Indien u zich voor aanvang van uw vaarvakantie niet goed voelt of symptomen vertoont die mogelijks op een Corona besmetting kunnen wijzen vragen wij met grote aandrang ons hiervan in kennis te stellen.Wij zullen samen een correcte oplossing zoeken in voorkomend geval. Doe dit voor uw eigen veiligheid alsook de veiligheid van anderen.
 • Indien u tijdens uw vakantie symptomen zou vertonen die op een Corona besmetting zouden kunnen wijzen vragen wij u zo spoedig mogelijk contact te nemen met een dokter. Bij een positieve besmetting dient u ons onverwijld in kennis te stellen.
 • U ontvangt van ons een datum en uur van afspraak in ons kantoor in de haven. Wij vragen met aandrang dit tijdstip te respecteren om te voorkomen dat er zich groepen vormen.Gelieve ons te verwittigen indien u niet aanwezig kan zijn op het afgesproken tijdstip (0032 471 476 761 )
 • Enkel de “schipper” heeft toegang tot ons kantoor voor de afhandeling van de administratie. Voor ons kantoor hebben wij banken geplaatst. De crewleden kunnen hier wachten tot de administratie is afgehandeld.
 • Wij geven mekaar geen hand bij de ontvangst.
 • Bij het betreden van ons kantoor vragen wij uw handen te ontsmetten met de handgel die wij ter beschikking stellen aan de ingang van ons kantoor.
 • Wij vragen om zelf uw mondmasker mee te brengen.
 • Bij de introductie aan boord zal enkel de schipper een technische instructie aan boord krijgen (binnen in het schip)De crew dient te wachten op het achterdek (buiten), dan wel aan ons kantoor.
 • Bij de technische instructie is het dragen van het mondmasker verplicht door zowel instructor als schipper.
 • Wij besteden extra aandacht aan desinfectie bij de reiniging van onze schepen.Wij gebruiken professionele ontsmettingsmiddelen voor sanitaire ruimtes en contactpunten. Bestek en serviesgoed worden op hoge temperaturen gereinigd met professionele onstmettingsmiddelen uit de voedingsindustrie.Onze medewerkers nemen bij het reinigen van de schepen instructies qua hygiëne in acht.
 • Beddengoed, handdoeken en dergelijke laten wij reinigen bij een professionele wasserij en worden afzonderlijk verpakt aangeleverd. Ze worden enkel gemanipuleerd door onze sanitaire medewerksters met inachtname van hygiënische voorschriften. (dragen van handschoenen)
 • Uit respect voor onze medewerkers en andere gasten vragen wij dat u zelf ook de nodige hygiënische maatregelen neemt tijdens het gebruik van het schip.Wij stellen adequate reinigingsmiddelen ter beschikking (voor douches, toiletten, keuken, frigo)
 • Op het einde van uw vaarvakantie dient u uw afval zelf te ontzorgen (er zijn containers beschikbaar in onze thuishaven)
 • Wij vragen om bestek, serviesgoed, potten en pannen zelf ook te reinigen in heet water met zeep voor het verlaten van het schip.
 • Wij stellen een linnenzak ter beschikking.In deze linnenzak dient u op het einde van uw vaarvakantie het bedlinnen (hoeslakens, kussenslopen en onderlaken) alsook de handdoeken te deponeren.Op die manier moeten onze medewerk(st)ers dit niet onnodig manipuleren.
 • Wij rekenen op uw begrip voor de maatregelen die wij voorstellen. Deze maatregelen zijn in het belang van ons aller veiligheid.
 • U mag er van uitgaan dat het Aqua Libra team alles in het werk zal stellen om u een aangename, veilige en gezonde vakantie te garanderen.

                                                                                                                              

 
We take your pleasure seriously
Ons nieuwe kantoor !!

Om u  nog beter van dienst te zijn kunnen wij u vanaf 15 juni 2020  ontvangen in ons eigen kantoor in jachthaven "De Spaanjerd" in Kinrooi. 

U kan ons kantoor bereiken via de toegangspoort aan parking "Maasdijk" (poort 9).  Toegang met voertuig tot aan ons kantoor is enkel mogelijk voor klanten van Aqua Libra Yachtcharter.

Luc, Arlette en Luna

Website gebouwd door Inhoud door Aqua Libra Privacybeleid