NL
Beste vrienden van Aqua Libra,
 
De maatregelen met betrekking tot het coronavirus worden iedere dag strenger.  In wezen zouden we onze activiteiten vanaf 5 april 2020 kunnen opstarten, op voorwaarde dat de huidige maatregelen niet verlengd worden.  De meest recente berichten doen ons echter vrezen voor een verlenging.  Daarom willen we enige duidelijkheid verschaffen met deze nieuwsbrief.
 
 
Wij zijn er van overtuigd dat het verblijf en het varen met een boot momenteel een van de meest veilige vakantievormen is met betrekking tot het virus.  Je neemt niet deel aan "massatoerisme".  Je bent enkel met je gezin of naasten onderweg en er is weinig noodzaak om contact te hebben met derden.  Je kan het vergelijken met het huidige dagdagelijkse leven.  Daarenboven neemt Aqua Libra alle mogelijke maatregelen met betrekking tot veiligheid en hygiëne zoals voorgeschreven binnen de huidige maatregelen ( afstand houden, desinfecterende zeep ter beschikking etc... )
 
 
We worden echter geconfronteerd met externe omstandigheden die het niet langer mogelijk maken de service te bieden die onze gasten gewoon zijn van ons.  Daarom wensen wij u te informeren over ons beleid, dat wij in samenspraak met andere actoren uit onze sector, en conform de voorschriften van de Belgische regering uitvoeren :
 
 
- Indien Aqua Libra genoodzaakt is uw vaarvakantie op te schorten, krijgt u een waardebon ter hoogte van het reeds betaalde huurbedrag.  Deze waardebon zal een gans jaar geldig zijn voor alle schepen uit onze vloot. Wij zullen hierover persoonlijk met de betrokkenen communiceren.  U hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen.
 
- Indien het voor u onmogelijk is om onze basis te bereiken op grond van bijvoorbeeld : gesloten grenzen, verbod om u te verplaatsen, quarantaine-maatregelen opgelegd door een overheid, of enige andere maatregel opgelegd door een overheid, gelieve ons hierover te informeren met verwijzing naar de geldende maatregel.  In voorkomend geval zullen wij u eveneens een waardebon ter beschikking stellen. 
 
- Indien u uw vaarvakantie dient te annuleren omdat u zelf ziek bent, of op enige wijze getroffen door het virus verwijzen wij naar de voorwaarden binnen uw eventuele annulatieverzekering.  U heeft een link naar onze partner inzake annulatieverzekeringen ontvangen in uw boekingsbevestiging. U kan deze link ook vinden op onze website : 
 
- Indien u uw vaarvakantie zelf, op eigen beslissing, preventief wil annuleren verwijzen wij naar onze "algemene voorwaarden" (te vinden op onze website).  
          - Aqua Libra zal onder geen enkel beding reeds betaalde bedragen terugstorten.
          - De aanbetaling alsook de tweede betaling dienen uitgevoerd te worden zoals aangegeven in de boekingsbevestiging.  
          - Indien wij genoodzaakt zijn uw vaarvakantie op te schorten, of indien u door opgelegde maatregelen uw vakantie niet kan uitvoeren stellen wij voor alle betaalde bedragen een waardebon ter                          beschikking.
            Zoals reeds aangehaald zal deze waardebon een gans jaar geldig zijn voor alle schepen uit onze vloot.
 
Het is voor een familiaal bedrijf als Aqua Libra niet gemakkelijk om met deze moeilijke omstandigheden om te gaan.  Wij doen onze uiterste best om de impact van deze crisis voor onze gasten te minimaliseren. Wij kunnen onze service enkel garanderen als we jullie begrip en vertrouwen krijgen om deze crisis samen aan te pakken.  Wij maken ons sterk dat al onze gasten erop kunnen rekenen dat ze geen enkel financieel nadeel zullen ondervinden indien de geldende maatregelen onverhoopt verlengd worden.
 
Voornoemde voorwaarden zijn vanzelfsprekend ook geldig voor alle vaarvakanties die vanaf nu nog geboekt worden.  Voor bijkomende informatie kan u natuurlijk contact met ons opnemen.
 
Blijf vooral gezond, en hopelijk zien we mekaar snel aan boord van een van onze schepen.

Aarzel niet contact met ons te nemen als u nog vragen heeft.

Luc en Arlette

 
 
Ons nieuwe kantoor !!

Om u volgend jaar nog beter van dienst te zijn kunnen wij u vanaf 1 april 2020 ontvangen in ons eigen kantoor in jachthaven "De Spaanjerd" in Kinrooi. 

Hiernaast kan u foto's zien van de vorderingen van de werkzaamheden.  Tevens ziet u een impressie van ons nieuwe kantoor, gebouwd door de firma "Skilpod"

Wij hopen vanzelfsprekend u volgend seizoen persoonlijk te mogen verwelkomen !  Koffie of iets fris zullen klaarstaan...

 

Luc, Arlette en Luna

Website gebouwd door Inhoud door Aqua Libra Privacybeleid