NL
Wij bieden zekerheid omtrent uw vaarvakantie, zelfs in het Corona tijdperk !

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) en de invloed op het dagelijks leven. Per land en soms zelfs per regio zijn de maatregelen afwijkend en veranderen ook bijna dagelijks. Daarom houden we regelmatig contact met de daarvoor aangewezen instanties. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers heeft onze absolute prioriteit.

Hoe kan ik mij verzekeren van mijn vaarvakantie 2022 ?

Indien u een jacht wenst te reserveren dient u normaal gezien een voorschot van 40 % van de huurprijs te betalen om de boeking te bevestigen.Naar aanleiding van de Corona crisis verlagen wij dit voorschot tot 20 %.

In principe dient u het tweede bedrag (saldo) 40 dagen voor de afvaart te betalen. Wegens Corona dient u dit pas 20 dagen voor de afvaart te betalen.

Indien u een schip bij ons boekt, en door externe omstandigheden zou uw vakantie onverhoopt toch geannuleerd moeten worden, dan krijgt u van ons een voucher ter waarde van het reeds betaalde huurbedrag. Deze voucher zal minimum een jaar geldig blijven voor elk schip uit onze vloot.

Ik heb nog nooit gevaren ? 

Een vaarvakantie is een bijzonder rustige en veilige manier van vakantie hebben in een beperkt gezelschap, met je gezin, familie of vrienden. Als je nog nooit gevaren hebben kunnen wij, tegen een zeer democratische meerkost, een schipper ter beschikking stellen die jou op de eerste dag begeleidt en je de “kneepjes” van het varen leert. Alle informatie hierover kan je vinden op onze website onder : Vaarinstructie.

Je kan dus zonder enig probleem of risico  je vaarvakantie voor 2022 bij ons reserveren.  Wij zullen er zorg voor dragen dat je van een ontspannende vakantie kan genieten, en helpen u ook graag bij de voorbereiding van die vakantie. Blijf vooral gezond, en wie weet zien we mekaar aan boord van een van onze schepen.

 

Ons nieuwe kantoor !!

Om u  nog beter van dienst te zijn kunnen wij u vanaf 15 juni 2020  ontvangen in ons eigen kantoor in jachthaven "De Spaanjerd" in Kinrooi. 

U kan ons kantoor bereiken via de toegangspoort aan parking "Maasdijk" (poort 9).  Toegang met voertuig tot aan ons kantoor is enkel mogelijk voor klanten van Aqua Libra Yachtcharter.

Luc, Arlette en Luna

Website gebouwd door Inhoud door Aqua Libra Privacybeleid