NL

België, Nederland en Frankrijk in uw bereik

Onze thuishaven, jachthaven "De Spaanjerd" ligt in het grootste aaneengesloten watersportgebied van België en Nederland : De Maasplassen.
Informatie over onze thuishaven kan u vinden op : "Jachthaven de Spaanjerd"
Informatie over onze regio kan u vinden op : "De Maasplassen"
Hieronder kan u een aantal van onze routesuggesties vinden.  Er zijn echter veel meer mogelijkheden. Wij assisteren u graag bij het plannen van een leuke route.
Scroll naar beneden voor enkele route-suggesties, alsook een kaart van ons vaargebied.

Uw eigen route uitstippelen ?

U wil graag uw eigen route uitstippelen.  Hieronder bieden wij twee mogelijkheden aan : Een route vanaf onze thuishaven naar een willekeurig punt, of een route dit vertrekt en eindigt in onze thuishaven. 

De derde optie is onze routeplanner : Navkid - MarinePlan.  Gebruik hier als vertrekpunt : Jachthaven De Spaanjerd (Marec).  Deze applicatie werkt zowel voor routes door België als Nederland.

De NavKid Android App voor bootnavigatie is voorzien van de laatste waterkaarten en heeft de beschikking over een ingebouwde zeer uitgebreide routeplanner. De app heeft geen internetverbinding nodig om te navigeren. Voor kaartupdates is er wel een internetverbinding nodig. De NavKid App is gratis te downloaden, maar de kosten voor de waterkaart worden per jaar verrekend en bedragen €19,50. Als je dit na een jaar niet verlengt dan blijft de app wel werken, zij het met beperkte functionaliteit. 

Deze routeplanner heeft ook een gewone webversie.  U kan alle informatie vinden via de volgende link : MarinePlan - Navkid

River Guide Recreant is een app voor de pleziervaart.   Gemak op het water, plan uw route voortaan efficënter dan ooit ! Tijdens uw vaarreis geeft RiverGuide alle relevante informatie over wat u onderweg gaat tegenkomen (bruggen -  sluizen) of moet weten (oa. marifoonkanaal, doorvaarhoogte, sluitingen). Alle mogelijke detailinformatie is te vinden in deze app.de Recreant.

 
Hieronder kan u enkele route-suggesties vinden.  Er zijn echter veel meer mogelijkheden.  Wij helpen u graag bij het uitstippelen van een route die aan uw verwachtingen voldoet. 
Indien u een boot bij ons huurt assisteren wij u graag bij de planning van uw vaarroute.
Indien u per vliegtuig reist, kunnen wij voor luchthaventransfers zorgen.

   Köln - Bonn (CGN) 135 Km
                Brussels (BRU)       120 Km
                Düsseldorf (DUS)     90 Km
                Eindhoven (EIN)        60 Km
                Maastricht (MST)      30 Km
We can provide airport transfer to our homeport !!

  Genk (BE) 30 Km
               Weert (NL) 25 Km
               Roermond (NL) 20 Km

 A67 - E 314 -> A2 exit 46 (8km)

GPS adres : Maasdijk 84 in 3640 Kinrooi (Belgium)


Website gebouwd door Inhoud door Aqua Libra Privacybeleid